Onderhoud alle merken

 

Onze werkplaats beschikt over de meest geavanceerde apparatuur en de zeer ervaren monteurs garanderen dat uw auto snel en efficiënt onderhouden wordt op dealerniveau tegen lage kosten.

We zijn breed georiënteerd en repareren alle Italiaanse merken en Volkswagen/Audi. Van de periodieke olieverversing tot het groot onderhoud, het afstellen & herstellen van benzine- en dieselmotoren, klepspeling afstellen, distributieriem of cilinderkoppakking vervangen, de- en monteren van motor & motoronderdelen, de- en monteren van aandrijfassen, versnellingsbak, koppeling, veersysteem, stuurinrichting, ophanging, enz..

Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij al deze werken perfect uitvoeren. Omdat wij gaan voor tevreden klanten, kiezen we voor kwaliteitsonderdelen. Bosch-filters beschermen op en in het voertuig alles dat waardevol is.

Doordat wij niet merk-gebonden zijn kunt u ten alle tijde rekenen op een onafhankelijk advies omtrent de kwaliteit van uw auto.

Wij meten de slijtagetoestand van motoren op, en stellen de juiste diagnose. Mede vanwege zijn jarenlange ervaring in de autosport en zijn passie voor exclusieve racewagens, heeft eigenaar en 5-voudig Belgisch kampioen Eddy Colanbeen zich tevens gespecialiseerd in het onderhoud van supercars zoals Ferrari, Maserati, Lamborghini, alsook Italiaanse klassiekers.

Om lange wachttijden te voorkomen en u geen onnodige kilometers te laten rijden, werken we liefst op afspraak. We zijn elke werkdag bereikbaar op het telefoonnummer 09 253 18 25.

Steeds tot uw dienst!